Her gir du en dypere beskrivelse av kurset ditt; du kan legge inn en video og du kan skrive en mer detaljert beskrivelse. Det du legger inn her blir synlig på kursets forside / kursbeskrivelsen.FREMHEVET VIDEO

Last opp eller kopier inn lenke til en allerede opplastet video (type Vimeo eller Youtube). Om du ikke legger inn noen video her vil forsidebildet fra trinn 1 dukke opp istedet for video på kursets forside. 


KURSBESKRIVELSE

Skriv enn lengre og mer detaljert beskrivelse av kurset. Her er det ingen plassbegrensning. Denne teksten vil være synlig på nettsiden, også for de som ikke deltar i kurset.


Forsiden til kurset ser slik ut:
STRUKTUR

Her kontrollerer du hvordan kursets struktur skal vises på kursets forside.


Om du krysser av "Vis kursoversikt, struktur og alternativer for forhåndsvisning", vil kursets struktur bli synlig på forsiden. Du kan videre krysse av for "Forhåndsvisning" om du vil tillate de som ikke deltar i kurset å kikke på innholdet i kurset ditt.


Om du krysser av for "Vise beregnet tidsbruk for moduler og sider" vil den beregnede tidsbruken bli synlig. Dette krever at du legger inn beregnet tidsbruk på alle elementene du legger inn i dine moduler og sider. 


Merk: Om du går tilbake til dette trinnet etter du har lagt inn innhold i kursen, får du mulighet for å velge "Vis" og "Forhåndsvisning" individuelt for hver modul og side. 


Slik ser innstillingene for struktur ut etter du har lagt inn innhold i kurset:Slik ser den synlige strukturen ut på kursets forside:
Trykk "Neste" for å lagre og gå videre.