I det siste trinnet bestemmer du hvem som kan delta i kurset, og hvor mye kurset skal koste.

HVEM SOM HAR TILGANG TIL KURSET

I det siste trinnet bestemmer du hvem som kan delta i kurset, og hvor mye kurset skal koste. Du har følgende valg:

• Kun manuelt tillagt: Ved dette valget må du først legge inn deltakerne manuelt som brukere av siden din, eller få de til å registrere seg på siden selv. Du kan så legge de inn som deltakere i kurset ditt.
  • Registrerte brukere: Hvem som helst kan registrere seg på siden og bli deltaker av kurset.
  • Registrerte brukere med påmeldingskode: Ved dette valget velger du en påmeldingskode som kreves for å melde seg opp i kurset. Koden kan du selv distribuere, eller du kan invitere brukere gjennom invitasjonsfunksjonen under fanen "deltakere" i kursoppsettet.
  • Registrerte brukere som har fullført forutsetningskurs: Alle som har fullført kurset som du velger som forutsetning kan får tilgang til kurset. Velg hvilket kurs som skal være inntakskravet fra nedtrekksmenyen som dukker opp under.

PRIS FOR Å DELTA I KURSET

Her kan du velge om kurset skal være gratis, eller om det skal koste penger for påmelding. Om du ønsker å ta betaling må du bestemme pris og aktivere en betalingsløsning.

Trykk "Ferdig" for å lagre og gå videre.