FILNEDLASTING er et passivt element hvor du legger ut en fil som deltakeren må laste ned til enheten sin. Et eksempel kan være en pdf eller et Word-dokument som du ønsker at deltakeren skal laste ned og skrive ut.

Skriv TITTEL for elementet, og kryss av "Vis tittelen i modulvisning" om du ønsker at tittelen skal være synlig for kursets deltakere. Skriv alltid tittel på elementet, da det gjør det lettere å gjenkjenne i ettertid.

Under VARIGHET kan du beregne hvor lang tid deltakeren vil bruke med filen de skal laste ned. Dette har ingen annen effekt ennå kommunisere tidsbruk til deltaker.

TEKSTFELTET kan du skrive en forklaring på hva filen er og hvorfor denne skal lastes ned.

Under FIL TIL NEDLASTING trykker du BLA GJENNOM for å laste opp / finne frem filen som skal gjøres tilgjengelig for nedlasting.

LENKETEKST er teksten som står på selve lenken som deltakeren skal trykke på for å laste ned filen i kurset. Se hvordan dette ser ut i illustrasjonen nedenfor.

Slik ser elementet ut i kursbyggeren:

Slik ser filnedlastningen ut for deltakeren i kurset: