FLERVALG er et mer komplisert test-element enn enkeltvalg. Deltaker kan krysse av på så mange svar en ønsker og vet ikke hvor mange som er korrekt før en har trykket på "Ferdig" (om du ikke skriver det i spørsmålsteksten).

VURDERING

Krysser du av her får deltaker tilbakemelding på hvor mange riktige svar en har av hvor mange mulige. Når du krysser av dukker to alternativer opp:

• Minimumsprosent: Skriv inn prosenttall for hvor mange riktige alternativer deltaker må velge for at svaret skal blir godkjent.
  • Antall forsøk: Her bestemmer du hvor mange forsøk deltaker skal ha for å oppnå godkjent svar. Med begrenset antall svar gir setter du press på deltaker til å lese godt og jobbe for å finne riktig svar.

SVAR

Her skriver du inn de ulike svaralternativene i tekstboksene, og krysser av på de svarene som er korrekte.

Trykk på ikonet med SØPPELKASSE for å fjerne alternativer.

Trykk på LEGG TIL for å få flere alternativ-felter.

Slik ser et obligatorisk flervalg ut for deltakeren av kurset:

Slik ser flervalg ut etter en har svart riktig:

Trykk på SLETT under alternativene om du ønsker å fjerne hele flervalgs-elementet.