Vår sidebygger gjør det enkelt og designe nettsiden. I denne artikkelen vil du lære om hvordan man kan starte sidebyggeren.

Start sidebygger fra "Admin" meny

For å designe en nettside så åpner du først opp den siden du ønsker å redigere/bygge. Klikk deretter på knappen "Sidebygger" som du finner øverst i toppmenyen. Denne vises kun når du er logget inn på siden med en bruker som har tilgang til å redigere.

Start sidebygger fra kontrollpanelet

Når du har laget en ny side (eller ønsker å redigere enn allerede eksisterende side), så kan du starte sidebyggeren direkte fra kontrollpanelet til siden. Se nedenfor.