Knappmodulen er akkurat det, en knapp som du legger inn i oppsettet ditt, for å lede besøkende andre steder på nettstedet ditt eller til en ekstern lenke.

Her er et eksempel på knappmodulens stilalternativer:

Det finnes også ulike alternativer for sveveadferd og klikkhandling - se neste avsnitt for mer informasjon om hvordan du angir klikkhandlingen.

Tips:

• Hvis du legger til en bakgrunnsfarge i stil tabben, vises en stil-seksjon med noen ekstra alternativer, inkludert muligheten til å gjøre knappen gjennomsiktig.
  • Hvis du vil sette inn en lenke for knappen, men ikke har det med en gang, bare skriv inn et pundtegn (#) for nettadressen, slik at du kan lagre modulen.
  • Andre moduler som inkluderer knapper: Callout, Call to Action, kontaktskjema, abonnementsskjema.

Klikk handling: Link eller Lightbox

Du kan angi knappens klikkhandling til enten en lenke eller en lysboks.

Sett klikkhandlingen til en lenke

Når du angir klikkhandlingen til en lenke, åpnes en lenke, hvor du kan skrive inn nettadressen til lenken, om linken åpnes i samme vindu eller en ny, og om du vil sette linken til "No Follow" for SEO formåler. (Hvis du er i tvil, la den settes til standardnummeret, som betyr at søkemotorene har lov til å følge lenken)

Tips: Hvis link målet er en annen side eller et innlegg på nettstedet ditt, kan du klikke "Velg" og begynne å skrive en del av siden eller legge inn tittelen i søkeboksen for å se forslagene som vises.

Sett klikkhandlingen til en "Lightbox"

Hvis du velger alternativet "Lightbox", kan du også velge om Lightbox innholdet vil være basert på HTMLen du skriver inn eller en lenke til en video.