Sammenligning av Callout og Call to Action

Callout og Call to Action-modulene er svært like. De begge tilbyr:

• En overskrift og en innholdsredigerer for tekst.
  • En koblet knapp eller tekst, med muligheten til å konfigurere knappestilen. I Call to Action-modulen er knappen nødvendig; i Callout-modulen er det vilkårlig, og det er et alternativ for koblet tekst i stedet for en knapp.
  • Et valgfritt ikon på knappen med muligheten til å plassere den i forhold til teksten.

De varierer på følgende måter:

• Callout-modulen tillater et valgfritt bilde eller ikon, med muligheten til å plassere den over, under, venstre eller høyre for teksten, ved hjelp av samme link som for knappen.
  • Det er noen mindre stylingforskjeller. For eksempel kan Call-to-Action-modulen justere avstanden over og under den med en glidebryter.

Her er noen eksempler på Callout og Call to Action-moduler med knapper.

Her er en Callout-modul med et bilde og et ikon på knappen. I dette eksemplet er grensen satt på rad, ikke i Callout-modulen.

Her er den samme Callout-modulen med et ikon i stedet for et bilde. Ikonet kan plasseres i flere stillinger i forhold til overskriften og teksten.

Og her er det samme innholdet i et Call to Action-modul plassert i en kolonne, med grenseverdien på kolonnen. Ikonet kan bare vises på knappen, og det er ingen bestemmelse om å legge til et bilde, selv om du kan legge til en som en kolonne eller rad bakgrunn, som vist i versjonen til høyre.

Bortsett fra muligheten til å angi vertikal plass over og under Call to Action, er Callout-modulen kraftigere og mer fleksibel

Andre bruksområder av Callout-modulen

Fordi knappen er valgfri i Callout-modulen, spiller den en annen viktig rolle i kombinering av bilder med tekst på grunn av muligheten til å plassere bildet på forskjellige steder i forhold til teksten. Her er et eksempel der bildene er plassert over teksten.

En stor fordel ved å bruke Callout-modulen for bildetekstgrupperinger er at de holder seg sammen og stabler riktig på mindre enhetsstørrelser.