Denne artikkelen vil vise deg hvordan du kan administrere, rangere og kommentere innsendte essays. Hvis du vil vite mer om hvordan du setter opp essay-spørsmålet, kan du lese den siste delen av denne artikkelen.

Få tilgang til innsendte essays

• Naviger til LEARNDASH LMS> QUIZZES
  • Klikk på fanen "Innsendte essays".

Filtrere innsendte essays

Siden "innsendte essays" inneholder alle essays fra alle brukere for alle quizzer. For å finne spesifikke essays du leter etter, kan du filtrere listen på et par måter:

• Velg mellom Gradert & Not Graded
  • Hvis du klikker på en kursdeltaker, får du vist hvert essay som den spesifikke deltakeren har sendt inn.
  • Filtrer etter kurset, leksjonen eller quizen som essayet er assosiert med
    • Velg alternativ (er) fra rullegardinmenyene
    • Klikk på Filter-knappen

Karakter og tildeling av poeng

Det er to måter å rangere essays og tildele poeng.

#1: Fra oversikten over innsendte essays

Dette er den raske og enkle måten å rangere et essay på.

• Gå til listen over alle innsendte essays.
  • Angi antall poeng du vil tildele
  • Klikk på "godkjenn".

Siden lastes inn på nytt, og du vil se statusendringen fra "Ikke gradert" til "Gradert", og de aktuelle punktene vises.

Ingen ytterligere justeringer kan gjøres fra listeskjermen, men du kan åpne hvert enkelt essay hvis du trenger å gjøre noen endringer.

#2: Fra den individuelle siden til hvert essay

Denne metoden er litt mer tidkrevende, men gir mer fleksibilitet. Du kan endre et essay fra "Graded" til "Not Graded", i tillegg til å justere poengene som er tildelt.

1. Fra listen over innsendte essays ...
  2. Klikk på et essay for å redigere den
  3. I sidebaren vil du ha mulighet til å gi karakter.
  4. Oppdater essaysstatus (Gradert eller Ikke gradert)
  5. Oppdater poengene som er tildelt

Hvis du tidligere har satt gradering av essayet til Ikke gradert, ingen poeng tildelt, vil statusen og karakteren til quizen ikke lenger være i ventende status etter at du har tildelt poeng og indikerer at essayet er gradert.

Gi tilbakemelding på innsendte essays

Som standard har alle innsendte essays faktisk sin egen side. Du kan få tilgang til den siden ved å klikke på det spesifikke Essayet du ønsker tilgang til fra oversikten "Innsendte essays".

Hvis du vil legge igjen en kommentar til brukeren som administrator:

1. Forsikre deg om at "Tillat kommentarer" er merket av i diskusjonsdelen
  2. I kommentarfeltet klikker du på "Legg til kommentar" -knappen
  3. Skriv inn kommentaren din
  4. Klikk på knappen "Legg til kommentar" for å lagre kommentaren

Kommentaren din vil nå vises på essaysiden som er nevnt over.