Denne artikkelen vil vise deg hvordan du kan administrere, rangere og kommentere innsendte tekstsvar. Hvis du vil vite mer om hvordan du setter opp essay-spørsmålet, kan du lese den siste delen av denne artikkelen.

Få tilgang til innsendte tekstsvar

• Naviger til SIMPLYLEARN --> Tester
  • Klikk på fanen "Innsendte tekstsvar".

Filtrere innsendte tekstsvar

Siden "innsendte tekstsvar" inneholder alle tekstsvar fra alle brukere for alle quizzer. For å finne spesifikke tekstsvar du leter etter, kan du filtrere listen på et par måter:

• Velg mellom Gradert & Not Graded
  • Hvis du klikker på en kursdeltaker, får du vist hvert essay som den spesifikke deltakeren har sendt inn.
  • Filtrer etter kurset, leksjonen eller quizen som essayet er assosiert med
    • Velg alternativ (er) fra rullegardinmenyene
    • Klikk på Filter-knappen

Karakter og tildeling av poeng

Det er to måter å rangere tekstsvar og tildele poeng.

#1: Fra oversikten over innsendte tekstsvar

Dette er den raske og enkle måten å rangere et essay på.

• Gå til listen over alle innsendte tekstsvar.
  • Angi antall poeng du vil tildele
  • Klikk på "godkjenn".

Siden lastes inn på nytt, og du vil se statusendringen fra "Ikke gradert" til "Gradert", og de aktuelle punktene vises.

Ingen ytterligere justeringer kan gjøres fra listeskjermen, men du kan åpne hvert enkelt essay hvis du trenger å gjøre noen endringer.

#2: Fra den individuelle siden til hvert essay

Denne metoden er litt mer tidkrevende, men gir mer fleksibilitet. Du kan endre et essay fra "Graded" til "Not Graded", i tillegg til å justere poengene som er tildelt.

1. Fra listen over innsendte tekstsvar ...
  2. Klikk på et essay for å redigere den
  3. I sidebaren vil du ha mulighet til å gi karakter.
  4. Oppdater tekstsvarstatus (Gradert eller Ikke gradert)
  5. Oppdater poengene som er tildelt

Hvis du tidligere har satt gradering av essayet til Ikke gradert, ingen poeng tildelt, vil statusen og karakteren til quizen ikke lenger være i ventende status etter at du har tildelt poeng og indikerer at essayet er gradert.