Simplylearn 3.0 lar både brukere og administratorer motta e-postvarsler når en quiz er fullført. Denne artikkelen vil forklare hvordan du konfigurerer quizvarsler og tilgjengelige alternativer.

E-postinnstillinger for quiz

Få tilgang til e-postinnstillinger

Naviger til LEARNDASH LMS> QUIZZES

Klikk på Innstillinger-fanen

Bla ned til delen "Quiz e-postinnstillinger".

Denne delen er delt inn i to grupper:

• Administrasjonsvarsler: Sendes til administratoren, gruppelederen eller andre veiledere når en bruker fullfører en quiz. Du må aktivere "Admin Notification" per quiz-basis.
  • Brukervarsler: Sendes til brukeren når en quiz er fullført. Du må aktivere “User Notification” på quiz-basis.

E-postinnstillingene for quizen er der du konfigurerer følgende innstillinger:

• Avsenders navn: avsenderens navn. Vanligvis er dette navnet på firmaet eller nettstedet ditt.
  • Fra e-post: Avsenderens e-postadresse. Dette vil som standard være e-postadressen til admin som er oppført i INNSTILLINGER> GENERELT.
  • E-post til (bare for administratorvarsler): Mottakerne av e-posten. Skill flere e-postadresser med komma.
  • Emne: Emnelinjen for e-post
  • Melding: Innholdet i e-posten. Bilder og tilpasset HTML støttes. Hvis du setter inn medier eller bruker HTML i meldingen, aktiverer du innstillingen "Tillat HTML".

Støttede variabler

Du kan bruke tilpassede variabler i e-postmeldingen. Dette er dynamiske verdier som endres avhengig av den spesifikke quizen som e-posten sendes til i. Du kan bruke følgende variabler i meldingen:

$ userId - Bruker-ID

$ brukernavn - Brukernavn

$ quizname - Quiz title

$ resultat - Quiz resultat (oppført i prosent)

$ poeng - Tildelte poeng

$ ip - brukerens IP-adresse

$ kategorier - Kategori oversikt

Aktiver quizvarsler

I tillegg til de globale innstillingene ovenfor, må du aktivere varslene som skal sendes. Dette må gjøres på hver enkelt quiz. Det kan ikke settes globalt for alle spørrekonkurranser.

Hvordan aktivere quiz-e-postvarsler i admin

Naviger til LEARNDASH LMS> QUIZZES

Klikk på quizen du vil aktivere varsler for

Klikk på Innstillinger-fanen

Bla ned til delen Administrasjons- og datahåndteringsinnstillinger

Aktiver e-postvarsling-vekslingen

Administrator: Aktiver koblingen for å sende administratorvarsler. Du kan velge å motta varsler når "Alle brukere" fullfører quizen, eller bare "Registrerte brukere."

Bruker: Aktiver koblingen for å sende brukervarsler