Som standard har alle innsendte tekstsvar faktisk sin egen side. Du kan få tilgang til den siden ved å klikke på det spesifikke Essayet du ønsker tilgang til fra oversikten "Innsendte tekstsvar".

Hvis du vil legge igjen en kommentar til brukeren som administrator:

1. Forsikre deg om at "Tillat kommentarer" er merket av i diskusjonsdelen
  2. I kommentarfeltet klikker du på "Legg til kommentar" -knappen
  3. Skriv inn kommentaren din
  4. Klikk på knappen "Legg til kommentar" for å lagre kommentaren