Hvis du har mange deltakere som skal være med i en gruppe kan det være svært tidkrevende å manuelt legge alle kursdeltakerne inn i en gruppe.

Dette trenger du dog ikke å gjøre. Simplylearn lager en registreringslink som du kan sende til dine kursdeltakere. Alt dine deltakere trenger å gjøre er å enten logge inn eller registrere seg via denne linken. De vil da automatisk bli lagt til i gruppen og få tilgang til de kursene som gruppen har tilgang til.

1. Gå til SIMPLYLEARN > Grupper > Velg den gruppen du ønsker å skape registreringslinken for.
  2. Scroll ned til instillinger for "Group login redirect". Legg ved den URLen du ønsker at dine gruppemedlemmer skal blir rettet mot etter at de har logget inn eller registrert seg inn i din gruppe.
  3. Klikk deg deretter inn på gruppens permalink
  4. Kopier deretter linken for registrering som vises til i bilde nedenfor og send denne til dine kursdeltakere.

Teste ut?

Prøv ut denne funksjonen ved å registrere deg i følgende DEMO gruppe:

https://demo.simplyweb.page/sign-up/gruppedemo/?gid=25531&unJwkmDYmJpVQ