Simplylearn grupper gir deg muligheten til å gruppere visse brukere sammen og tilordne en gruppeleder som kan spore fremdriften og ytelsen til enhver bruker i gruppen. Grupper kan ha et hvilket som helst antall kurs tilknyttet seg, og alle i den gruppen vil automatisk bli påmeldt kurset.

Hvordan opprette en gruppe

1. Naviger til ENKELT> GRUPPER
  2. Klikk på Legg til ny.
  3. Gi gruppen en tittel
  4. (Valgfritt) Gi gruppen en beskrivelse
  5. MERKNAD: Beskrivelse er kun til intern bruk

Når gruppen er opprettet vil du nå ha flere alternativer

• Tildel gruppemedlemmer. Du kan legge til kursdeltakere manuelt i gruppen din ved å bla ned til "gruppebrukere" og velge brukerne du vil legge til i gruppen. Du kan også bruke spesifikke påmeldings- og påloggingssider som automatisk registrerer brukerne i gruppen når de registrerer seg fra den spesifikke URL-en. Les mer om dette her.
  • Gi kurs tilgang til hele gruppen. Når gruppen er opprettet kan du tildele kurs til gruppen. Alle medlemmer av gruppen vil da få tilgang til dette kurset.

Tildel en gruppeleder

1. Naviger til BRUKERE > ALLE BRUKERE fra ditt WordPress admin-dashbord
  2. Merk av for ønsket bruker (e)
  3. Velg Gruppeleder fra rullegardinmenyen Endre rolle til ...
  4. Klikk Endre

Eksempel på bruk av gruppefunksjonen

• Du er lærer og ønsker å dele opp elevene i klasser slik at du kan spore dem uavhengig av hverandre
  • Organisasjonen din krever visse roller for å få spesifikk opplæring / kurs
  • Du vil selge kurslisenser til organisasjoner slik at de kan kjøpe tilgang for en gruppe av sine ansatte (krever tillegg fra tredjepart)
  • Kurset ditt starter ikke før en bestemt dato, og du vil gi tilgang til alle brukere samtidig
  • Organisasjonen din har flere lokasjoner, og du vil spore fremgang og ytelse etter sted