Det er enkelt å ta betalt for dine kurs.

Med Simplylearn kan du ta imot betalinger gjennom PayPal og Stripe. Vi vil anbefale å minst legge til Stripe som en betalingsløsning ettersom dette gir dine kunder mulighet til å betale med bankkort.

Sett opp løsningen

Du må gjennomføre disse stegene for å kunne ta betalt for kurs på din plattform.

Dette kan være litt avansert og hvis du ønsker support på dette, så ta kontakt.

#1: Sett opp Stripe

1. Gå til stripe.com og følg instruksjonene for å registrere en ny konto. Hvis du har en konto fra før av så går til dashboard.stripe.com , her vil du få all nødvendig informasjon for å sette opp din betalingsintegrasjon.
  2. Du skal nå hente dine Lokaliser deretter menyen "Developers", og trykk deretter på "API Keys". I seksjonen for "Standard Keys" så vil du så finne en "Publishable Key" og en "Secret Key". Du trenger begge disse nøklene for å sette opp din integrasjon.

#2: Sett inn informasjon i Simplylearn

1. Naviger til SIMPLYLEARN > Innstillinger > Stripe Settings
  2. Kopier inn LIVE Publishable KEY og Live Secret Key.

Brukeropplevelse

Betalingsopplevelsen vil se slik ut for dine kunder.