Først går du inn på: https://vimeo.com/manage/events hvor du setter opp et live event.

Når du oppretter et event, og det er VIKTIG du velger "Hide from Vimeo".

Velg deretter det tidspunktet du ønsker at eventet skal starte.

I neste skjermbilde vil du se følgende:

Her må du kopiere linken, denne skal du legge inn på din Simplylearn plattform.
Deretter gå til fanen "Embed". Her må du legge inn nettstedadressen til din Simplylearn plattform. Slik gir du Simplylearn tilgang til å streame videoen fra Vimeo. Skriv inn adressen til forsiden til din Simplylearn installasjon, eksempelvis simplylearn.no

Når du klar med din video, kan du koble den til et kamera eller annet streamning utstyr. Les mer om dette her:

Streaming external cameras with the browser encoder

Deretter må du lime inn URL-adressen til ditt Vimeo live event inn i Simplylearn. Gjør følgende:

1. Gå til den modulen/leksjonen du ønsker å legge inn live-eventet fra Vimeo på.
  2. Gå til innstillinger.
  3. Aktiver videoprogresjon og lim deretter inn linken i "Video-URL" vinduet.

Ønsker du å automatisk varsle dine seere om ditt event? Les videre!

Inne på Simplylearn innstillingene for den modulen/leksjonen du har lagt inn live-eventet kan du også velge å justere tilgjengeligheten til ditt live-event. Eksempelvis kan du gjøre modulen/leksjonen tilgjengelig et par timer før eventet er igang. Da vil alle som er påmeldt kurset få en epost om at en ny modul er tilgjengelig.

Slik ser innstillingene ut:

Hvis deltakene kommer inn i kurset før (hvilket de normalt vil gjøre om de melder seg på noen dager i forveien vil de se:

Dvs. du kan altså sette opp din Vimeo link flere dager i forveien.