Videoprogresjon er en læringsmetode der deltakerne i kurset må se hele videoen før de kan gå videre i kurset. . Læringsmåten kan bli brukt for både moduler og leksjoner.

1. Gå inn på den spesifikke modulen eller leksjonen du ønsker å redigere.
  2. Klikk på innstillinger.
  3. Deretter finn innstillinger for videoprogresjon.

Videoprogresjon støtter følgende formater:

• Vimeo (vimeo.com)
  • YouTube (youtu.be or youtube.com)
  • Wistia (wistia.com)
  • Amazon S3
  • Local videos (uploaded to the WordPress Media Library)

Justere posisjonen til din video

Når du bruker videoprogresjon vil videoen automatisk bli plassert øverst i modulen/leksjonen. Hvis du ønsker å justere posisjonen til videoen, eksempelvis at du ønsker at videoen skal komme etter spesifisert tekst, så legg til denne koden i den posisjonen du ønsker at videoen skal ha:

[ld_video]