Hvis du har mange deltakere som skal være med i en gruppe kan det være svært tidkrevende å manuelt legge alle kursdeltakerne inn i en gruppe. Innstillingene for gruppetilgang lar deg definere et sett med kriterier for hvordan en bruker får tilgang til en gruppe.


Lokalisere innstillinger for gruppetilgang

  1. Naviger til SIMPLYLEARN > GRUPPER

  2. Klikk på gruppen du vil redigere
  3. Klikk på Innstillinger-fanen øverst på siden
  4. Finn seksjonen med tittelen “Gruppe Access Setting”


De ulike tilgangsmodusene

Tilgangsmodus er hvordan du bestemmer måten noen kan få tilgang til en gruppe (registrering av bruker, engangsbetaling, tilbakevendende abonnement, etc.). Simplylearn har fire gruppetilgangstilstander tilgjengelige.


Gratis

Gratis tilgangsmodus er et godt valg hvis du vil at brukere selv skal melde seg inn i gruppen. Følgende regler gjelder:


  • Bruker må være registrert / logget inn for å få tilgang
  • Det kreves ingen betaling
  • "Registrer deg i gruppe" -knappen vises for brukere som ennå ikke er påmeldt. De blir sendt gjennom registreringsprosessen. Se innlogging og påmelding for mer informasjon.



Kjøp nå

Hvis du vil ta betaling for tilgang til gruppene dine, velger du denne tilgangsmodusen. Følgende regler gjelder for kjøp nå (engangsbetaling) -grupper:


  • Må være registrert / logget inn for å få tilgang
  • Krever en engangsavgift som skal betales (ingen gratis tilgang)
  • Fungerer bare med følgende betalingsmetoder: PayPal, Stripe & 2Checkout



Gjentakende

Gjentakende er veldig lik Kjøp nå, bortsett fra tilbakevendende betalinger (i motsetning til engangsbetalinger).


Følgende regler gjelder for gjentagende grupper:


  • Må være registrert / logget inn for å få tilgang
  • Krever et tilbakevendende gebyr (velg en faktureringssyklus på X dager, uker, måneder eller år)
  • Fungerer bare med følgende betalingsmetoder: PayPal, Stripe & 2Checkou


Merk: For både "Kjøp nå" og "Gjentakende" tilgangsmodus blir brukeren automatisk registrert i gruppen etter en fullført betaling.