Abonnent

Dette er standard rolle. Dette for brukere som kun skal ha tilgang til selve kurset som deltaker.

Kursfasilitator

Denne brukeren har tilgang til kurset, men også til Simplylearn-funksjonalitet. Fasilitator kan for eksempel opprette kurs og gi tilbakemelding til kursdeltakeres oppgavebesvarelser.

Administrator

Denne brukeren har tilgang til all funksjonalitet. I tillegg til det en kursfasilitator kan gjøre, kan en administrator for eksempel opprette brukere og endre diverse innstillinger.