Med Simplylearn kan du lage tilpassede kursbevis. Disse sertifikatene kan tilordnes et kurs eller en test. Denne artikkelen vil lede deg gjennom prosessen for å opprette kursbevis.

Med hvert Simplylearn-abonnement får du tilgang til et standard Simplylearn-kursbevis.

Men du kan også opprette et kursbevis designet for å matche designet til nettstedet / bedriften din.

Hvordan lage et kursbevis

1. Naviger først til SIMPLYLEARN > Kursbevis
  2. Klikk på "Legg til ny"

Du blir ledet til en ny skjerm der du kan begynne å opprette ditt kursbevis. Her er en oversikt over hva du bør redigere for å opprette ditt kursbevis.

1. Tittel: Kursbevisets tittel er kun til internt bruk. Lag en tittel som hjelper administratoren med å forstå hvilket sertifikat dette representerer.
  2. Fremhevet bilde. Å legge til et omtalt bilde er måten du bruker et design eller en stil på sertifikatet ditt. Du må bruke .jpg-bilder, ikke mer enn 1 MB i størrelse. Tenk på det kjente bildet som bakgrunn på sertifikatet. Nedenfor er et eksempel på det kjennetegnet bildet Simplylearn bruker for et standard kursbevis. Vi kan hjelpe deg med å lage et tilpasset sertifikat til en fast pris, kontakt oss her.
  3. Innhold. Innholdet vil for det meste bestå av dynamiske felt som blir generert for hver enkelt bruker som tildeles et kursbevis. Disse dynamiske feltene vil representere brukerens navn, kurstittel, dato for gjennomføring osv. Disse felttypene settes inn via "shortcodes"

De som brukes hyppigst er:

• [usermeta field="first_name"] – Viser kursdeltaker sitt fornavn
  • [usermeta field="last_name"] – Viser kursdeltaker sitt etternavn
  • [courseinfo show="course_title"] – Viser kurstittel
  • courseinfo show="completed_on"] – Viser dato kurset ble produsert ferdig.

Du kan lese om alle mulige "shortcodes" som er mulige i denne artikkelen.

Forhåndsvisning av kursbevis

Før du bruker kursbeviset ditt på et kurs eller en oppgave, vil du forhåndsvise det slik at du kan se hvordan det ser ut. For å gjøre dette kan du lage en rask oppgave som bare brukes til å forhåndsvise sertifikatet ditt.

1. Lag kursbeviset ditt, og sørg for at du publiserer det
  2. Naviger deretter til SIMPLYLEARN> OPPGAVER
  3. Klikk på Legg til ny for å opprette en ny oppgave
  4. Legg til et enkeltvalgsspørsmål til oppgaven, med et åpenbart riktig svar
  5. I oppgavens innstillinger, velg sertifikatet du vil forhåndsvise.
  6. Publiser oppgaven
  7. Åpne oppgaven i en ny fane
  8. Velg riktig svar, og klikk Fullfør oppgave
  9. Du kan nå forhåndsvise ditt kurssertifikat

Alternativt kan du lage et testkurs med bare en leksjon. Deretter vil du merke leksjonen som fullført, og du vil kunne se sertifikatet ditt på den måten.

Dette åpner sertifikatet ditt i en ny fane, slik at du kan forhåndsvise det. Hold denne fanen åpen, og hver gang du gjør en endring i sertifikatet ditt i backend, oppdaterer du bare denne siden, og den oppdaterte versjonen av sertifikatet lastes inn.

Ikke glem å slette denne oppgaven (eller kurs) når du er ferdig med å teste sertifikatet ditt