Brukerrapporten gir deg oversikt over fremdriften som elevene dine har på kurs de er påmeldt.

Gjør følgende for å få tilgang til brukerrapporten

1. Simplylearn -> Rapportering
  2. Klikk på fanen "Brukerrapport"

Når brukerrapporten først lastes inn, viser den deg en liste over alle brukere i systemet. Du kan søke etter en bestemt person ved navn eller e-postadresse. Du kan også sortere listen etter en kolonneoverskrift.

Singel brukerrapport

Hvis du klikker på navnet eller e-postadressen til en bruker, vil det ta deg til en liste over kurs som brukeren er registrert i, så vel som deres samlede fremgang i disse kursene.

Du kan klikke hvor som helst i kurslistetabellen for å se brukerens fremgang på det aktuelle kurset, inkludert deres samlede ytelse og detaljerte aktiviteter for moduler, leksjoner og oppgaver.