Brukerrapporten lar deg overvåke fremdriften som elevene dine gjør på kurs de er påmeldt.

Gjør følgende for å få tilgang til brukerrapporten

1. Simplylearn -> Rapportering
  2. Klikk på fanen "Brukerrapport"

Når brukerrapporten først lastes inn, viser den deg en liste over alle brukere i systemet. Du kan søke etter en bestemt person ved navn eller e-postadresse. Du kan også sortere listen etter en kolonneoverskrift.

Singel brukerrapport

Hvis du klikker på navnet eller e-postadressen til en bruker, vil du ta deg til en liste over kurs som brukeren er registrert i, så vel som deres samlede fremgang på disse kursene.

Du kan klikke hvor som helst på rad i kurslistetabellen for å se brukerens fremgang på det aktuelle kurset, inkludert deres samlede ytelse og detaljerte aktiviteter for moduler, leksjoner og tester.