Simplylearn gir deg muligheten til å sende ut eposter til dine kursdeltakere, gruppeledere eller administratorer når spesifikke triggere aktiveres. I denne artikkelen skal vi gå igjennom hvordan du kan sende ut varsler.

Steg 1: Velg utløser av varsel

For å bestemme hva som skal utløse din varselsepost må du scrolle ned til blokken "varslingsinnstillinger".

Bestem utløser: med Simplylearn kan du sende ut epostvarsler når kursdeltakere gjør følgende aktiviteter:

• Kursdeltaker blir med i en gruppe
  • Kursdeltaker registrerer seg i et kurs
  • Kursdeltaker fullfører et kurs
  • Kursdeltaker fullfører en modul
  • En forhåndsplanlagt modul er blitt tilgjengelig for brukeren
  • Kursdeltaker fullfører en leksjon
  • Kursdeltaker består en oppgave
  • Kursdeltaker mislykkes med en oppgave
  • Kursdeltaker gjennomfører en oppgave
  • Et opplastet dokument er godkjent
  • Brukeren har ikke logget inn på "X" dager
  • "X" dager før kurset utløper
  • "X" dager etter at kurset utløper
  • Tekstsvar har fått vurdering

Basert på hvilken utløser du velger vil du få ulike tilleggsinnstillinger som du må justere etter ditt behov.

Definer mottaker(e): Du kan velge mellom at bruker, gruppeleder, administrator eller flere av disse.

Forsinkelse: Hvor mange dager etter at utløseren har blitt aktivert du ønsker at eposten skal sendes.

Steg 2: Lag innholdet til din epostvarsel

For å lage innholdet til eposten så kan du bruke dynamiske felter representert ved "shortcodes". Dette er felter som vil kalle inn dynamiske felter som kursdeltakers navn, hvilket kurs som er tatt, etc.

Du finner tilgjengelige "shortcodes" nederst på siden ETTER du har valgt utløser.