Kursfasilitatoren er en bruker som bare har tilgang til funksjoner relatert til kurs på din Simplylearn plattform. Dette er ideelt når du trenger brukere som kun skal lage innhold til kurs, men ikke gjøre noe annet på plattformen. Det kan også være en optimal løsning for folk som ikke er kjent med Wordpress. Rollen "Kursfasilitator" er mye enklere å forstå enn "Administrator" -rollen.

Hvordan legge til en ny tilrettelegger

For å legge til en ny tilrettelegger på kurset ditt, må du være logget inn som administrator.

1. Hold markøren over "Brukere", klikk på "Legg til ny bruker"
  2. Fyll ut ønsket informasjon.
  3. Velg "Kursfasilitator" som rolle.
  4. Klikk på "Legg til ny bruekr".
  5. Rollen er nå opprettet og brukeren vil da få en e-post der de kan angi sitt eget passord.