Kursfasilitatoren er en bruker som bare har tilgang til funksjoner relatert til kurs på din Simplylearn plattform. Dette er ideelt når du trenger brukere som kun skal lage innhold til kurs, men ikke gjøre noe annet på plattformen. Det kan også være en optimal løsning for folk som ikke er kjent med Wordpress. Rollen "Kursfasilitator" er mye enklere å forstå enn "Administrator" -rollen.

Hvordan legge til en ny tilrettelegger

For å legge til en ny tilrettelegger på kurset ditt, må du være logget inn som administrator.

1. Hold markøren over "Brukere", klikk på "Legg til ny bruker"
  2. Fyll ut ønsket informasjon.
  3. Velg "Kursfasilitator" som rolle.
  4. Klikk på "Legg til ny bruekr".
  5. Rollen er nå opprettet og brukeren vil da få en e-post der de kan angi sitt eget passord.

Bestem hvilke kurs som fasilitatoren skal ha tilgang til

En kursfasilitator har automatisk redigeringstilgang til alle kurs på plattformen, men hvis du ønsker å begrense denne tilgangen, så kan du justere hvilke kurs fasilitatoren skal ha mulighet til å redigere. Gjør følgende:

1. Gå til brukerprofilen til kursfasilitatoren.
  2. Scroll ned til "Facilitator Assigned Courses"
  3. For å markere spesifikke kurs, må du merke disse kursene: bruk CMD (Mac) eller CTRL (Windows) og klikk på kursene du ønsker å velge.