Du har muligheten til å manuelt registrere kursdeltakere i et kurs. Prosessen er veldig enkel å gjennomføre og stegene er noternt i følgende numererte liste: 

  1. Gå til det relevante kurset.
  2. Klikk på fanen "Innstillinger". 
  3. Scroll ned til seksjonen "Kursdeltakere". 
  4. Marker de brukerne du ønsker skal ha tilgang til kurset. Hvis du ønsker å gi flere brukere tilgang kan du holde inn CTRL på Windows eller CMD på mac samtidig som du klikker på brukere. Du vil dermed markere flere brukere på en gang.
  5. Trykk på ikonet med pilen som peker mot høyre for å gi de tilgang. 
  6. Oppdatter kurset for å lagre dine endringer


Den neste gangen disse brukerne logger inn på plattformen vil de finne dette kurset under "min profil". Se animasjon nedenfor for visuell presentasjon av denne prosessen.